Αποστολές & Πληρωμές

Αποστολές και Παραδώσεις

Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως εντός 2-5 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Λόγω όμως του μεγάλου αριθμού προϊόντων, μεγεθών, σχεδίων και χρωμάτων που διατίθενται στο fotostigmes.eu,  η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να καθυστερήσει για τους ακόλουθους λόγους:

1.Το προϊόν που επιλέξατε έχει καταργηθεί και ο προμηθευτής δεν μας έχει ενημερώσει έγκαιρα: στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας προτείνουμε εναλλακτικό προϊόν που είναι άμεσα διαθέσιμο,
2.Λόγω ειδικών συνθηκών (τοπική αργία, απεργία, έκτακτα καιρικά φαινόμενα κλπ) δεν είναι δυνατή η άμεση αποστολή,
3. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή η μέσω e-mail επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Κατάσταση παραγγελίας & Παρακολούθηση

Όλες οι παραγγελίες από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός αργιών) θα υποβάλλονται σε επεξεργασία & θα είναι διαθέσιμες για αποστολή.0Αυτό θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί λόγω καιρικών & άλλων συνθηκών που θα εμποδίσουν την προσέλευση του courier στην περιοχή σας.

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, ένα email επιβεβαίωσης θα σταλεί σε σας με τον αριθμό αποστολής. Μπορείτε να ελέγξετε και να παρακολουθείτε την κατάσταση παράδοσης των παραγγελιών σας μέσα από την ιστοσελίδα της μεταφορικής που εχετε επιλεξει χρησιμοποιώντας τον αριθμό αποστολής “παρακαλώ να προσθέσετε το e-mail κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, προκειμένου να μπορεί να σας αποσταλεί ο αριθμός”.

Χρεώσεις αποστολών

2,50 για Ελλαδα εκτος νησιών

2,90 για νησια

Όταν η παραγγελία σας είναι πάνω από 60 €  η αποστολή είναι δωρεάν

Τρόποι πληρωμής

Στο fotostigmes.eu μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους.

1.Με χρέωση πιστωτικής & χρεωστικής κάρτας .

Η συναλλαγή γίνετε μέσω τις σελίδας της τράπεζας Viva wallet για πιο ασφαλή συναλλαγή. 

2 Κατάθεση μέσο τραπεζικού λογαριασμού.